طرز تهیه همبرگر خانگی حرفه ای با آموزش تصویری

به گزارش مدرسه مالک اشتر، طرز تهیه همبرگر خانگی، نکات و ترفندهایی برای جمع نشدن گوشت همبرگر دارد. اما بهرحال درست کردن همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص که طعم رستورانی داشته باشد کار ساده ای است.

طرز تهیه همبرگر خانگی حرفه ای با آموزش تصویری

مدرسه مالک اشتر | سرویس آشپزی - همبرگر یکی از محبوب ترین غذاها در آمریکا و اروپاست و بیشتر بچه ها به همبرگر نه نمی گویند. اما برای ارتقا کیفیت این فست فود، در قدم اول بهتر است به روش تهیه خانگی همبرگر روی بیاوریم. مایه همبرگر خانگی مانند است. مایه گوشت، اجزاء و سس همبرگر خانگی بسیار متنوع است، اما نان همبرگر خانگی همواره یک نوع است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه به صورت تصویری و نکته به نکته را با هم مرور کنیم.

آنچه در این مطلب خواهید آموخت:
  • طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص
  • نکات مهم در طرز درست کردن همبرگر خانگی
  • چکار کنیم تا گوشت همبرگر جمع نگردد؟
  • آشنایی با انواع تاپینگ همبرگر

طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص

مواد لازم
گوشت چرخ نموده500 گرم
پیاز متوسط1 عدد
آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
تخم مرغ1 عدد
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را رنده کنید و در یک صافی بریزید. با پشت قاشق پیاز را فشار دهید تا آب آن از صافی خارج گردد.
  2. پیاز رنده شده آب گرفته و سیر له شده را به گوشت چرخ نموده اضافه کنید. سپس تخم مرغ را نیز به گوشت اضافه کنید.
  3. کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. احتیاجی نیست مایه همبرگر را چنگ بزنید و ورز دهید؛ همین که با چنگال زیر و رو کنید که مواد مخلوط شوند، کافیست.
  4. مایه گوشت را به چهار قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را با دست گرد کنید سپس کف دست پهن کنید تا ضخامت آن به 1 الی 2 سانتی متر برسد.
  5. همه مایه گوشت را به همین ترتیب آماده نموده و همبرگر ها را در بشقابی بچینید. روی بشقاب سلفون بکشید و حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. برای درست کردن همبرگر در تابه بهتر است از تابه استیک بهره ببرید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ گردد.
  7. کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و همبرگر ها را در آن بچینید.
  8. پس از حدود 4 دقیقه که یک طرف همبرگر ها سرخ شد و به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآمد، آن ها را برگردانید و 3 دقیقه صبرکنید تا طرف دیگر هم سرخ گردد.
  9. همبرگر را می توانید روی آتش مستقیم (شبکه آهنی روی آتش زغال یا شعله گاز) نیز درست کنید.
  10. پس از سرخ شدن یک طرف با کفگیر همبرگر ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد.
  11. همبرگر را لای نان مخصوص همبرگر قرار دهید و روی آن کاهوی ورقه ورقه شده، گوجه فرنگی ورقه شده، پیاز حلقه شده و خیار شور قرار دهید و با سس کچاپ یا سس مایونز نوش جان کنید.

نکات مهم در طرز درست کردن همبرگر خانگی

  • گوشت مورد استفاده برای تهیه همبرگر اصل، گوشت گوساله خالص چرخ نموده کم چرب است، اما در صورت تمایل می توانید از گوشت گوسفندی نیز بهره ببرید. بهترین گوشت برای همبرگر ترکیبی از 80 درصد گوشت و 20 درصد چربی است، اگر از گوشت بدون چربی بهره ببرید همبرگر خشک می گردد.
  • برای تهیه یک همبرگر خوشمزه از گوشت تازه و باکیفیت بهره ببرید.
  • روی همبرگر را پس از اینکه در تابه انداختید با کاردک فشار ندهید تا آبدار و خوشمزه گردد.
  • پس از برداشتن همبرگر ها از داخل تابه، کف تابه را با کاردک بتراشید تا ریزه های گوشت سوخته به همبرگر بعدی نچسبد.
  • برای سرخ کردن همبرگر احتیاجی به چرب کردن زیادی تابه نیست.
  • گوشت همبرگر را زیاد ورز ندهید تا همبرگری تردتر و خوشمزه تر داشته باشید. برای شکل دادن به همبرگر تا حد امکان با گوشت بازی نکنید، بلکه آن را با کف دست کمی فشار دهید و با ضربه های آرام انگشت اطراف آن را شکل داده و گرد کنید.
  • برای تهیه همبرگر خانگی با مخلوط سویا و گوشت، سویا را همراه کمی آبلیمو به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید، سپس در آبکش صاف کنید و با دست فشار دهید تا آب آن کاملا خارج گردد. مخلوط گوشت و سویا را چرخ کنید و بقیه مراحل را طبق دستور ارائه شده در فوق انجام دهید.
  • برای معطر شدن برگر خود، می توانید از مقداری ادویه همبرگر در گوشت آن بهره ببرید.

چکار کنیم تا گوشت همبرگر جمع نگردد؟

اول از همه یک واقعیت وجود دارد که باید بدانید، و آن این است:

  • همبرگر بیرون که جمع نمی گردد یک دلیل دارد و آن هم این است که گوشت خالص در آن استفاده نشده است!

اما در مرحله بعدی ما به شما چند نکته می گوییم تا این جمع شدگی همبرگر به حداقل ممکن برسد:

  1. هر چه چربی گوشت شما بیشتر باشد، همبرگر بیشتر جمع می گردد؛ پس چربی در حد اعتدال باشد که نه خشک گردد و نه کوچک!
  2. بیش از حد برگر را سرخ نکنید! بله؛ هر چه بیشتر این گوشت را روی حرارت نگه دارید، بیشتر چربی و آب خود را از دست داده و جمع می گردد!
  3. و اما قلق کار! یک جسم نچسب و سنگین انتخاب کنید (مثل یک قابلمه)، کف آن را چرب کنید و هنگام سرخ شدن همبرگرها، روی گوشت قرار دهید تا توان جمع شدن نداشته باشد! این کار را تمامی فست فودی های حرفه ای انجام می دهند. شما هم برای داشتن یک همبرگر حرفه ای امتحانش کنید.
  4. برای اینکه وسط همبرگر حین پختن بالا نیاید و همبرگر جمع نگردد، مرکز آن را کمی گود کنید تا ضخامت وسط آن کمتر از لبه ها گردد.

آشنایی با انواع تاپینگ همبرگر

چیز برگر، همبرگر کاراملی، رویال برگر، ماشروم برگر، استاف برگر، چیز برگر فرانسوی و ...؛ تا آخر جهان هم اگر بگوییم، باز همبرگر هست! اما چرا؟ اینها چه فرقی با هم دارند؟

  • هیچ فرقی! فقط در تاپینگ ها یا موادی که روی گوشت همبرگر قرار می گیرد متفاوت هستند.

برای مثال در تاپینگ رویال برگر، از چند ورق ژامبون و گاهی چند تکه قارچ کاراملی اسفاده می گردد. همبرگر کاراملی، مقداری پیاز کاراملی دارد؛ چیز برگر هم که معلوم است، انواع پنیرها را در تاپینگ خود جای می دهد؛ استاف برگر یعنی در داخل گوشتش مقداری پنیر تعبیه شده که با اولین گاز، پنیر مذاب هوش از سر شما خواهد برد! و بقیه هم به همین ترتیب! کافیست کمی به اسامی دقت کنید تا ببینید قرار است در تاپینگ آن چه چیزی جای داده شده باشد!

پس شما با دانستن اصول تهیه یک همبرگر معمولی، قادر خواهید بود انواع همبرگرهای رستورانی را در منزل تهیه کنید؛ حتی خوشمزه تر از بیرون!

سخن آخر

در این مطلب هر آنچه که احتیاج بود برای تهیه یک همبرگر خانگی خوشمزه و عالی بدانید را آوردیم؛ امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را ببرید و ما را از نتیجه آن آگاه کنید. (در پایین همین صفحه تجربیاتتان را با ما در میان بگذارید.)

در آخر توصیه می کنیم طرز تهیه همبرگر مک دونالد اصل و همبرگر زغالی را نیز در مدرسه مالک اشتر بخوانید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه همبرگر خانگی حرفه ای با آموزش تصویری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر خانگی حرفه ای با آموزش تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید