همکاری بنیاد بازی رایانه ای با وزارت ورزش برای اعزام خارجی گیمرها

به گزارش مدرسه مالک اشتر، سید صادق پژمان، مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای در گفت وگو با خبرنگاران، درباره متولی ورزش های الکترونیک در مسابقات آسیایی جهانی و المپیک گفت: در مجموعه بنیاد ملی بازی های رایانه ای، متولی همه بخش های اکوسیستم بازی دیجیتال است و مطابق اساسنامه ای که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده و وظایف بنیاد آمده و شفاف شده است، قرار بوده موضوعات سیاست گذاری و ریل گذاری در حوزه بازی ها با یک قرارگاه باشد که قاعدتاً بنیاد در حوزه بازی ها دیجیتال است.

همکاری بنیاد بازی رایانه ای با وزارت ورزش برای اعزام خارجی گیمرها

او ادامه داد: یکی از شاخص های این اکوسیستم، حوزه مصرف است که در ذیل این حوزه ، فعالیت های مختلفی انجام داده می گردد که بخشی از آن مرتبط به بازی نمایندگان است، در کشور ما نزدیک به 32 میلیون نفر بازیکن وجود دارند که 62 درصد مرد و 38 درصد زن هم هستند و عموم بازی ها در پلتفرم موبایل است. این نشان دهنده تعداد بالای مصرف نماینده است و طیف متنوع در رده سنی مختلف هوادار بازی اند.

پژمان اظهار کرد: بخشی از این بازیکن ها نیازهای مختلفی دارند و ما باید در بخش فراوری بازی های ایرانی از محصولات حمایت کنیم تا در تجاری سازی، رشد و توانمندی ارتقا پیدا نمایند و سهم بیشتری از بازار را کسب نمایند. در پیماشی اخیر صورت گرفته از 15 بازی پر مخاطب مطابق نظر مخاطبان 4 عنوان از بازی های بومی در این لیست واقع شده است. باید این را بدانیم که بازی ایرانی در حال رشد است هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ توسعه مخاطبانی که دارند. به همین نسبت اگر بخواهیم جلو برویم در بخش بازیکنان (32 میلیون) بخشی از این تعداد حرفه ای هستند که انتظارات متفاوتی دارند و قاعدتاً برنامه مجزایی را هم می طلبد.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای اضافه نمود: در مورد کلیت بازیکن که باید در ارتقا سواد بازی، توجه به رده بندی سنی و موضوعاتی که به عنوان مسائل زیرساختی دارند، باید آن را دنبال کنیم. اما موضوعات محتوایی، فرهنگی و ترویجی در اولویت فعالیت ها بنیاد است. در مورد بازیکن های حرفه ای هم درصدد استعدادیابی هستیم تا فضای رقابت را برای آنان فراهم کنیم.

او گفت: در مورد بازیکن های حرفه ای، بنیاد هر ساله برنامه ای دارد که به عنوان جام قهرمانان بازی های ویدئویی است و علاقه مندان در این رویداد شرکت می نمایند و رقابت کاملی شکل می گیرد و در دل این مسابقات، منتخبینی معین می شوند و رتبه بندی صورت می گیرد و در نتیجه بنیاد با همکاری سازمان ها و ارگان های کشور همانند وزارت ورزش و… از گیمرها حمایت گردد که یکی از این حمایت ها اعزام به مسابقات بین الملی است، یا تأسیس باشگاه هایی که از گیمرها کم کم حمایت نمایند تا بتوانند به عنوان بازیکن ها حرفه ای به باشگاه ها راه پیدا نمایند تا بتوانند تمرین نمایند و هزینه هایشان پرداخت گردد. متناسب با تمام این رویدادها امکان حضور در مسابقات جهانی را داشته باشند.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای درباره امکانات فضای نت برای بازیکن های بازی ها اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم بحث اینترنت است که اختلال هایی در زیرساخت اینترنت وجود دارد باید برای آنان هموار گردد زیرا بازی ها عموماً در بخش مقدماتی آنلاین انجام می گردد و باید در رقابت با بازیکن های خارجی از اینترنت با کیفیت بهره مند باشند، ما در این بخش برنامه ریزی های با وزارت آی سی تی داشتیم تا بتوانیم امکانات اینترنتی خوبی را در اختیار بازیکن ها قرار دهیم.

پژمان ادامه داد: با توجه به آماری که داریم بازیکن ها رتبه های خوبی در مسابقات جهانی داشته اند و این نشان دهنده نکته خوبی است که باید در این حوزه کار کرد تا توسعه پیدا کند و در مسابقات المپیک یا آسیایی بتوانند مدال کسب نمایند. بنیاد ملی بازی رایانه ای در این زمینه گفت وگوهایی با کمیته ملی المپیک داشته است و تفاهم نامه ای هم در حال امضا است که موضوعات گیمرها را در این راستا مورد حمایت قرار دهیم. همچنین با وزارت ورزش هم در حال گفت وگو و پیگیری موضوع ایجاد سازوکار عادلانه برای اعزام های خارجی هستیم.

منبع: خبرگزاری مهر

به "همکاری بنیاد بازی رایانه ای با وزارت ورزش برای اعزام خارجی گیمرها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همکاری بنیاد بازی رایانه ای با وزارت ورزش برای اعزام خارجی گیمرها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید