با این خوردنی ها از ابتلا به کرونا در امان بمانید
به گزارش مدرسه مالک اشتر، عادات غذایی و رفتاری درست شامل خوب کافی، کنترل استرس، فعالیت فیزیکی، شستشوی صحیح دست ها و مصرف غذاهای سالم است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری مدرسه مالک اشتر، عادات غذایی و رفتاری درست شامل خوب کافی، کنترل استرس، فعالیت فیزیکی، شستشوی صحیح دست ها و مصرف غذاهای سالم است.
اگرچه ممکن است غذا و مکمل های دارویی به صورت 100 درصد نتوانند از ابتلا به ویروس هایی چون کرونا و آنفلوانزا جلوگیری کند اما مصرف بعضی از غذاهای خاص باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.
کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین هایی مثل ویتامین C، A، D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد.
ویتامین C بخورید
ویتامین سی نقش کلیدی در پشتیانی از سیستم ایمنی بدن ایفا می نماید و مرکبات سرشار از این ویتامین هستند.
ویتامین سی نمی تواند مانع از ابتلا به بیماری گردد اما مطالعات روی افراد مبتلا به عفونت های دستگاه تنفسی نشان می دهد سطح بالای این ویتامین در خون مزایای زیادی برای بیمار دارد.
به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها به جز سبزی های نشاسته ای و حداقل 2 واحد میوه توصیه می گردد
براساس گزارش ها، مصرف 200 میلی گرم ویتامین سی در روز می تواند مانع از عفونت در بدن گردد؛ مصرف بیش از حد فایده ای ندارد و بدن آن را دفع می نماید.
یک پرتقال متوسط 70 میلی گرم، گریپ فروت 90 میلی گرم و فلفل دلمه ای قرمز رنگ خام حاوی 150 میلی گرم ویتامین سی است.
ویتامین سی را با این خوردنی ها تامین کنید
پرتقال
نارنگی
لیموشیرین
کیوی
انواع کلم
گل کلم
شلغم
فلفل سبز
فلفل دلمه ای
نوشیدنی های گرم و سوپ را از قلم نیاندازید
از جوانه های گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود بهره ببرید.
روزانه از جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی بهره ببرید.
در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم بهره ببرید.
از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان فصل مثل انار، پرتقال های تو سرخ، گریپ فروت و سیر و... بهره ببرید.
مواد حاوی آنتی اکسیدان
آب انار
گردو
آلبالو خشک
زردچوبه
تخم کدو
لوبیای پخته
هویج
سیب زمینی شیرین
بادام درختی
تخمخ آفتابگردان
دریافت کافی ریز مغذی ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد.
انتهای پیغام/4133
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا