طرز تهیه بورک ترکی؛ پشیمان نمی شوید

به گزارش مدرسه مالک اشتر، بورک یکی از معروف ترین میان وعده ها در بین مردم کشور ترکیه است.

طرز تهیه بورک ترکی؛ پشیمان نمی شوید

مواد لازم برای تهیه بورک ترکی :

  • خمیر یوفکا: اندازه لازم
  • سیب زمینی: 3 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • روغن زیتون: اندازهی
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت بورک ترکی:

1. سیب زمینی ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در اندازهی روغن تفت دهید تا طلایی گردد.

2. سپس سیب زمینی های پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

3. پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.

4. خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس اندازهی از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می نماید).

5. کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورک ها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه بورک ترکی؛ پشیمان نمی شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک ترکی؛ پشیمان نمی شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید