طرز تهیه مرغ کنتاکی به 2 روش خانگی و KFC

به گزارش مدرسه مالک اشتر، مرغ کنتاکی یک غذای خوشمزه است که هواداران زیادی دارد. مرغ کنتاکی یا مرغ سوخاری طرز تهیه بسیار راحتی دارد و با داشتن مرغ و کمی پودر سوخاری می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ کنتاکی به 2 روش خانگی و KFC

مدرسه مالک اشتر | سرویس آشپزی - مرغ کنتاکی یک غذای بسیار مشهور و خوشمزه آمریکایی است که با مرغ و پودر سوخاری مخصوص مرغ کنتاکی تهیه می گردد. این غذا شهرت جهانی دارد و در رستوران هایی با نام (KFC) در سراسر جهان عرضه می گردد. در ایران نیز این غذا در فست فود ها با نام های مرغ کنتاکی یا مرغ سوخاری وجود دارد که بسیار هم مورد استقبال قرار می گیرد. ولی شما می توانید این غذا را طبق دستور زیر به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. در ادامه دو دستور برای تهیه مرغ کنتاکی را خواهیم گفت.

1. طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی

مواد لازم (برای 4 نفر)
پیاز2 عدد
سیر 2 عدد
تخم مرغ2 عدد
آرد سفید1 پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
سینه یا ران مرغ 6 تکه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم نمودهبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
پودر سوخاری یا پودر کنتاکی1 پیمانه

زمان لازم برای تهیه مرغ کنتاکی 2 ساعت

دستور تهیه

  • پوست تکه های مرغ را حتما بگیرید و آن ها را خوب بشویید.
  • یک قابلمه را با 4 لیوان آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
  • پس از اینکه آب آغاز به جوشیدن کرد تکه های مرغ را همراه با 1 عدد پیاز خرد شده، 1 حبه سیر، کمی زردچوبه و نمک و یک تکه چوب دارچین درون آب جوش قرار دهید.
  • هنگامی که مواد را داخل قابلمه می گذارید آب از جوش می افتد، کمی صبر کنید تا دوباره به جوش آید.
  • در این مدت با یک قاشق، کف های جمع شده روی آب را جمع کنید و دور بریزید.
  • وقتی آب دوباره به جوش آمد 30 دقیقه صبر کنید تا مرغ ها نیم پز شوند. (دلیل نیم پز کردن مرغ این است که در هنگام سرخ کردن مدت زمان کمتری در روغن بماند)
  • مرغ های نیم پز شده را در یک ظرف بگذارید تا کمی سرد شوند.
  • سپس 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز باقی مانده را روی مرغ ها خرد کنید.
  • زعفران دم نموده و آبلیمو را نیز به مرغ اضافه نموده، روی آن را سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه آن را درون یخچال بگذارید تا مرغ طعم دار گردد.
  • در یک کاسه آرد سفید و در کاسه ای دیگر پودر سوخاری کنتاکی را بریزید.
  • در کاسه ای دیگر تخم مرغ را بشکنید و کمی زعفران دم نموده به آن اضافه کنید؛ تخم مرغ را خوب بزنید.
  • اکنون یک قلمو را به روغن زیتون آغشته کنید و روی مرغ ها بمالید.
  • مرغ ها را ابتدا در آرد سفید بغلتانید تا کاملا به آرد آغشته گردد، سپس آن را در تخم مرغ بزنید و در کاسه پودر سوخاری بغلتانید.
  • مرغ های آغشته به پودر سوخاری را 15 دقیقه کنار بگذارید تا مواد به خورد مرغ ها برود.
  • در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. روغن باید به اندازه ای باشد که مرغ در آن شناور گردد.
  • سپس مرغ ها را در روغن داغ شده با حرارت ملایم بیندازید تا خوب سرخ شوند.
  • اکنون مرغ کنتاکی شما آماده سرو است؛ می توانید با کمی سس کچاب میل کنید.

نوش جان…

2. طرز تهیه مرغ کنتاکی به روش KFC

مواد لازم (برای 5 نفر)
ساق مرغ 15 عدد
آرد گندم200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر 2 لیوان
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شدهبه مقدار دلخواه
پودر آویشن1 و ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 و ½ قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک1 و ½ قاشق چایخوری
پودر ریحان خشک 1 و ½ قاشق چایخوری
پودر سیر 1و ½ قاشق چایخوری
زردچوبه1 و ½ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 و ½ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند 1 قاشق چایخوری (یا کمتر بستگی به ذائقه شما دارد)

زمان لازم برای تهیه مرغ کنتاکی 3 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا تمام ادویه ها و آرد را در یک کاسه بریزید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.
  • مرغ ها را بشویید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته گردد.
  • در یک ظرف دیگر سه عدد تخم مرغ را بشکنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن را با یک همزن یا چنگال خوب بزنید.
  • دو لیوان شیر در یک ظرف بریزید و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه کنید. (در واقع به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه کنید.)
  • حدود یک ربع صبر کنید تا شیر غلیظ گردد.
  • مرغ ها را در مخلوط ادویه بغلتانید و در یک ظرف بگذارید.
  • ترکیب شیر را روی مرغ ها بریزید، در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت مرغ ها آماده سرخ شدن هستند.
  • در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. روغن باید به اندازه ای باشد که مرغ در آن شناور گردد.
  • مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و ادویه، سپس در تخم مرغ و دوباره در مخلوط ادویه بغلتانید و آن را در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید.
  • مرغ کنتاکی شما آماده سرو است؛ می توانید کمی سیب زمینی نیز خلالی و سرخ کنید.

نوش جان …

سخن آخر

اگر می خواهید کنتاکی شما رژیمی و سالم باشد می توانید طرز تهیه مرغ کنتاکی در فر را نیز در مدرسه مالک اشتر بیاموزید. اگر شما هم تجربه ای از درست کردن این غذای خوشمزه دارید لطفا آن را با ما و دیگر مخاطبان در میان بگذارید. در سرانجام می توانید طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان را نیز مطالعه کنید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه مرغ کنتاکی به 2 روش خانگی و KFC" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ کنتاکی به 2 روش خانگی و KFC"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید