طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

به گزارش مدرسه مالک اشتر، خبرنگارانـ دسرها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منوهای خوشمزه رستوران ها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا یاری می نماید و یک عصرانه دلپذیر در کنار چای و قهوه محسوب می شوند. دسر شیری دو رنگ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر هوادار است که به علت داشتن شیر سرشار از کلسیم و مواد مغذی است و برای بچه ها هم یک خوراکی و یا میان وعده مفید خواهد بود.

طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

به گزارش مدرسه مالک اشتر، این دسر خوشمزه که از ترکیب شیر با آرد سفید، کره، شکر و نشاسته ذرت تهیه می گردد، برای پذیرایی در مهمانی و جشن ها گزینه بسیار شیک و مطبوعی است. در این مطلب طرز تهیه دسر شیری دو رنگ با روشی بسیار آسان در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه لایه سفید دسر

کره: 125 گرم

شیر: 4 پیمانه

آرد سفید: 1پیمانه

شکر: نصف پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه لایه شکلاتی دسر

شیر: 2 پیمانه

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری سرخالی

نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای: 50 گرم

شکر: یک چهارم پیمانه

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به نشاسته ذرت

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت بعلاوه بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

نکات مربوط به شکلات

برای تهیه این دسر می توانید به دلخواه از شکلات شیرین یا شکلات تلخ بهره ببرید و این مسئله کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

1ـ ابتدا برای تهیه لایه سفید کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا آب گردد. سپس آرد را اضافه کنید و فوری هم بزنید تا گلوله نگردد و حدود 2 دقیقه آرد را مدام هم بزنید تا داخل کره تفت بخورد.

2ـ در این مرحله شیر را همراه با شکر به مواد بالا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ گردد و به قوام برسد. سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط گردد. حالا اجاق را خاموش کنید و دسر را داخل لیوان های مخصوص یا ظرف شیشه ای بریزید، به مقدار ای که نیمی از لیوان یا ظرف پر گردد و نصف آن خالی باشد.

3ـ لایه سفید را کنار بگذارید تا خنک گردد و در این فاصله مشغول تهیه لایه شکلاتی دسر شوید. برای این کار آرد سفید + پودر کاکائو + شکر + نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه بریزید و با قاشق یا همزن دستی هم بزیند تا مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا یکدست گردد.

4ـ قابلمه را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط به غلظت کافی برسد. بعد از اینکه مایه غلیظ شد و چند جوش ریز زد، اجاق گاز را خاموش کنید و تکه های شکلات را داخل قابلمه بیندازید و آنقدر هم بزنید تا شکلات به صورت یکدست در مایه حل گردد. بعد از اینکه لایه شکلاتی شما کمی از حرارت افتاد، آن را روی لایه سفید داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید و بگذارید تا خنک شوند. سپس ظرف دسر را به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. قبل از سرو روی دسر را با پودر کاکائو تزیین کنید. نوش جان

منبع: فرارو

به "طرز تهیه دسر شیری دو رنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر شیری دو رنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید